Q. “Το κλιματιστικό μου δεν βγάζει τόσο κρύο αέρα όσο στο παρελθόν” Α. Στις περισσότερες περιπτώσεις το πηνίο είναι μάλλον βρώμικο – ειδικά αν ποτέ δεν έχει καθαριστεί. Αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από λίγους βαθμούς μετά τον καθαρισμό τότε το πρόβλημα ήταν απλά θέμα καθαρισμού. Αν όχι, μπορεί να χρειαστεί ψυκτικό μέσο.
Ερ. “Το κλιματιστικό μου δεν “φυσά” τόσο δυνατά όσο στο παρελθόν” Α. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πιθανώς πολύ βρώμικο και επομένως η ροή αέρα εμποδίζεται. Μόλις ο ανεμιστήρας του φυσητήρα (τύμπανο) καθαριστεί σωστά, η ροή του αέρα γενικά θα διπλασιαστεί. Το τύμπανο διαθέτει έως και 400 μικρές λεπίδες ανεμιστήρων πάνω του – μόλις το εμπρόσθιο άκρο κάθε λεπίδας συσσωρεύσει βρωμιά απλά γίνεται αναποτελεσματική. Εάν το τύμπανο γυρίζει πολύ αργά, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε τον κινητήρα του ανεμιστήρα.
Q. “Το κλιματιστικό μου ¨χτυπά¨ πολύ άσχημα και είναι ενοχλητικό!” Α. Αυτό γενικά οφείλεται σε πολύ βρώμικα φίλτρα. Εάν παραλείπετε να καθαρίζετε τα φίλτρα σας τακτικά, σιγά-σιγά θα χαλάσετε το κλιματιστικό σας!
Q. “Το κλιματιστικό μου κουδουνίζει όταν το ενεργοποιώ!” A. Γενικά, αυτό οφείλεται στον ανεμιστήρα (τύμπανο) που βρίσκεται εκτός ισορροπίας, λόγω συσσώρευσης ρύπων. Ένας καθαρός ανεμιστήρας διορθώνει το πρόβλημα.
Ερ. “Το κλιματιστικό μου μυρίζει όταν το ενεργοποιώ!” A. Ένα δύσοσμο κλιματιστικό είναι ένα βρώμικο κλιματιστικό. Ένας καθαρισμός θα διορθώσει το πρόβλημα. Επίσης, κακή οσμή μπορεί να προκληθεί από μικρά “πλάσματα” που σέρνονται στην αποχέτευση και δεν μπορούν να βγουν έξω ή εναλλακτικά έχουν σκάψει στη μονάδα κεφαλής και πέθαναν, πράγμα που θα προκαλέσει επίσης κακή οσμή.Φυσικά, ένας καθαρισμός θα λύσει και τα δυο προβλήματα!
Q. “Το κλιματιστικό μου βγάζει ζεστό αντί για δροσερό αέρα!” Α. Πρώτα ελέγξτε ότι το τηλεχειριστήριό σας βρίσκεται στο σωστό “MODE”. Εάν είναι, τότε θα χρειαστείτε έναν τεχνικό για να ελέγξετε τη στάθμη του αερίου και / ή ενδεχομένως τον συμπιεστή.
Q. “Το κλιματιστικό μου δεν ενεργοποιείται καθόλου!” Α. Αν το τηλεχειριστήριό σας βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας (ελέγξτε τις μπαταρίες), τότε θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Θα βρείτε το κουμπί χειροκίνητα κοντά στον ηλεκτρικό πίνακα. Εάν δεν μπορείτε να το εντοπίσετε, καλέστε έναν τεχνικό. Αν ενεργοποιηθεί χειροκίνητα τότε θα πρέπει ένας τεχνικός να ελέγξει την κάρτα δέκτη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας υπηρεσίας HydroKleen και μιας παραδοσιακής υπηρεσίας από έναν επαγγελματία του κλιματισμού;
Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι έως ότου το σύστημα HydroKleen καθαρισμού και συντήρησης μη κλιμακωτών κλιματιστικών εισήχθη επίσημα στην αγορά το 2009…..δεν υπήρχε κανένα «βιομηχανικό πρότυπο» που να διευκρινίζει σαφώς τι συνιστούσε μια τέτοια «υπηρεσία»!
Πώς λοιπόν ο κλάδος καθαρίζει κλιματιστικά / αντλίες θερμότητας; Η παραδοσιακή λωρίδα και η καθαρή μέθοδος χρησιμοποιούνται από μερικούς τεχνικούς. Αυτό περιλαμβάνει την αφαίρεση (στις περισσότερες των περιπτώσεων) της κεφαλής, την αποσυναρμολόγηση και, στη συνέχεια, τον εξωτερικό καθαρισμό. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 3 ώρες και δεν είναι ούτε οικονομικά αποδοτική ούτε αποδοτική ως προς το χρόνο στις σημερινές ωριαίες τιμές.
Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι για έναν τεχνικό να στραγγίσει κάποιες αλκαλικές ή όξινες χημικές ουσίες πάνω στο πηνίο (εξατμιστής) ελπίζοντας ότι θα ξεπλυθεί από το συμπύκνωμα όταν ενεργοποιηθεί η κύρια μονάδα. Εάν δεν υπάρχει υγρασία, δεν θα υπάρχει συμπύκνωμα!

Μικροβιακή μόλυνση
1. Πώς λειτουργεί ένα τυπικό σύστημα κλιματισμού στο σπίτι; Ένα τυπικό σύστημα λειτουργεί ως εξής: ο αέρας αντλείται από το δωμάτιο μέσω μιας σχάρας επιστροφής και διέρχεται από ένα φίλτρο αέρα και μέσα σε έναν κλίβανο (ή χειριστή αέρα). Μέσα στον χειριστή αέρα είναι ο ανεμιστήρας κυκλοφορίας και ένα πηνίο ανταλλαγής θερμότητας που κοινώς ονομάζεται εξατμιστής . Ο εξατμιστής είναι κρύος και έτσι απομακρύνει τη θερμότητα από τον αέρα που φυσάει πέρα από αυτό. Εκτός από την αφαίρεση της θερμότητας, το νερό επίσης εναποτίθεται στις επιφάνειες του εξατμιστή. Ο ψυχρός αέρας επιστρέφει στο δωμάτιο μέσω των σχάρων εξαγωγής. Η υγρασία πέφτει σε μια δεξαμενή αποστράγγισης κάτω από τον εξατμιστή και αποστραγγίζεται μέσω ενός σωλήνα έξω από το σύστημα.
2. Πώς το σύστημα κλιματισμού μέσα σε ένα σπίτι γίνεται πηγή μικροβιακής μόλυνσης; Ο αέρας που εισάγεται σε ένα σύστημα περιέχει σκόνη, μεγάλο μέρος των οποίων είναι βιολογικά σπόρια και άλλα οργανικά σωματίδια. Ακόμα και τα καλύτερα φίλτρα καταγράφουν μόνο ένα μέρος αυτού του υλικού. Πολλά από τα υπόλοιπα πέφτουν από το ρεύμα αέρα στις επιφάνειες μεταφοράς θερμότητας. Συνδυαστικά με το νερό, τα σπόρια βλασταίνουν και αναπτύσσονται γρήγορα (ή ενισχύονται).
3. Η μικροβιακή μόλυνση στο σύστημα κλιματισμού μου, επηρεάζει την ποιότητα του αέρα στο σπίτι μου; Ναί. “Τα μολυσμένα συστήματα κλιματισμού μπορούν να αποτελέσουν έδαφος αναπαραγωγής για μούχλα και άλλες πηγές βιολογικών ρύπων και στη συνέχεια να διανείμουν αυτές τις μολυσματικές ουσίες σε όλο το σπίτι.” Τα συστατικά του συστήματος μπορούν να λειτουργήσουν ως άμεσες ή έμμεσες πηγές σωματιδίων ή / και πτητικών οργανικών χημικών ουσιών . Το μεγαλύτερο μέλημα είναι η βιολογική ανάπτυξη και η παραγωγή βιοαερολύματος, τα περισσότερα από τα οποία είναι πιθανά αλλεργιογόνα. Τα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα στο σπίτι αποτελούν έναν από τους πιο δύσκολους τύπους αλλεργιογόνων που πρέπει να αποφεύγονται. Δυστυχώς, τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού είναι εξαιρετικά λιμάνια για καλούπια και αυτό το σύστημα είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
4. Μπορείτε να εμποδίσετε την ανάπτυξη αυτών των βιολογικών προϊόντων; Διατηρήστε το σύστημά σας καθαρό, με ένα ευρύ φάσμα αντιμικροβιακών ουσιών, το οποίο όχι μόνο σκοτώνει μικροοργανισμούς (μούχλα, μύκητες και βακτήρια), αλλά αναστέλλει την ανάπτυξή τους για έως και 6 μήνες.
5. Τι άλλα πλεονεκτήματα έχω εάν διατηρώ το κλιματιστικό μου καθαρό; Εάν καθαρίζετε τακτικά το κλιματιστικό σας, θα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, θα χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια και θα διαρκέσει περισσότερο.
6. Γιατί διαρκεί περισσότερο ένα σύστημα χωρίς ανάπτυξη μικροβίων; Οι περισσότερες διαβρώσεις στα συστήματα HVAC προκαλούνται από θειικό οξύ που εκκρίνεται από κοινά βακτηρίδια τα οποία συνδυάζουν χημικά το θείο από τον αέρα με υδρογόνο και οξυγόνο από το νερό.

Τα οφέλη ενός καθαρού κλιματιστικού!
Συχνά παραβλέπουμε τη σημασία του να καθαρίζουμε το κλιματιστικό μας τακτικά. Στην πραγματικότητα, δεν μας απασχολεί καν μέχρι το κλιματιστικό να σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όλα τα κλιματιστικά για να διατηρούνται, ανεξάρτητα από τον τύπο ή το εμπορικό σήμα, απαιτούν τακτικό καθαρισμό. Με τον ίδιο τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι σας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα (μερικοί άνθρωποι το καθαρίζουν έως και καθημερινά) δοκιμάστε να καθαρίζετε το ίδιο και το κλιματιστικό σας και θα διαπιστώσετε σημαντικά οφέλη!
Πρώτον, ο τακτικός καθαρισμός θα βελτιώσει τη συνολική απόδοση της μονάδας κλιματισμού. Εάν περιμένετε να χαλαρώσετε σε ένα δροσερό δωμάτιο, μετά από μία κουραστική ημέρα, ο τακτικός καθαρισμός σας εξασφαλίζει ότι το κλιματιστικό σας θα λειτουργεί με την υψηλότερη απόδοση.
Δεύτερον, ο τακτικός καθαρισμός σάς εξοικονομεί χρήματα για το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας. Ένα βρώμικο κλιματιστικό επηρεάζει την ικανότητα κυκλοφορίας δροσερού αέρα σε ένα δωμάτιο. Έτσι, είτε η μονάδα κλιματισμού θα διαρκέσει πολύ περισσότερο είτε θα υποχρεωθείτε να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη, διότι ανεξάρτητα από το πόσο καιρό λειτουργεί η μονάδα σας, δεν φαίνεται να κάνει αυτό που υποτίθεται. Και αν το πηνίο εξατμιστή σας είναι βρώμικο επίσης θα προκαλέσει το ψυκτικό σας συμπιεστή να δουλέψει πιο σκληρά και αυτό σημαίνει υψηλότερο κόστος ηλεκτρικού ρεύματος.
Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν εάν καθαρίζετε τακτικά το κλιματιστικό σας. Εάν ανησυχείτε για τα χρήματα τότε μια εταιρεία καθαρισμού κλιματιστικών είναι η μόνη λύση για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού σας και να εξοικονομήσετε ηλεκτρικό ρεύμα.
Στην HydroKleen Κύπρου ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και την απολύμανση των κλιματιστικών για την απομάκρυνση οργανισμών όπως βακτηρίδια, μύκητες και μούχλα που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Η πλήρης υπηρεσία καθαρισμού κλιματισμού μας θα διασφαλίσει ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι φρέσκος και καθαρός για να μειώσει την πιθανότητα ασθένειας που προκαλείται από οργανισμούς παγιδευμένους στα κλιματιστικά σας.

ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ!
Πόσο συχνά καθαρίζετε το κλιματιστικό σας επαγγελματικά; Πολλοί άνθρωποι παραδέχονται ότι δεν πιστεύουν στην τακτική καθαριότητα κλιματιστικών. Γνωρίζετε όμως ότι η παραμέληση του καθαρισμού του κλιματιστικού σας μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος; Ότι μπορεί να οδηγήσει σε αβλαβείς συνθήκες υγείας όχι μόνο για εσάς, αλλά και για όλους στο σπίτι σας; Και γνωρίζετε ότι χωρίς τον τακτικό καθαρισμό, το κλιματιστικό σας θα μπορούσε να πάθει ζημιά αφήνοντάς σας χωρίς άλλη επιλογή παρά να υποκύψετε σε δαπανηρές επισκευές; Αν νομίζετε ότι εξοικονομείτε χρήματα από το να μην καθαρίζετε τακτικά το κλιματιστικό σας, σκεφτήκατε λάθος. Γι’ αυτό, λοιπόν, σας παραθέτουμε μερικά σημάδια ότι το κλιματιστικό σας χρειάζεται καθαρισμό.
Οι αεραγωγοί είναι μπλοκαρισμένοι
Να ελέγχετε τακτικά τις εισόδους επιστροφής. Όταν συγκεντρώνονται συντρίμμια, σκόνη και βρωμιά στα ανοίγματα αερισμού επιστροφής της μονάδας, εμποδίζεται η κατάλληλη ροή αέρα στον κινητήρα του φυσητήρα κλιματιστικού. Εάν συμβεί αυτό, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στο κλιματιστικό σας.
Μειωμένη ροή αέρα
Εάν λιγότερος αέρας ρέει από έναν από τους αγωγούς των μονάδων σας, σημαίνει ότι έχει ήδη συσσωρευτεί χώμα και είναι καιρός να καθαριστεί από επαγγελματίες.
Συμβιβασμένη Υγεία
Εάν όλοι στο νοικοκυριό συμπεριλαμβανομένου εσάς είναι συνεχώς άρρωστοι ή έχουν αναπτύξει άσθμα, εκτός εποχής αλλεργίες, συμφόρηση και ρινική καταρροή, αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στην παρουσία μούχλας και ωιδίου στο εσωτερικό του κλιματιστικού σας. Το να αναπνέετε μικρόβια μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές αναπνευστικές καταστάσεις.
Ο τακτικός καθαρισμός και η επιθεώρηση του κλιματιστικού σας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας. Εάν δεν έχετε βρεί μια εταιρεία καθαρισμού κλιματιστικών που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ελέγξτε την HydroKleen.
Στην HydroKleen Κύπρου ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και την απολύμανση των κλιματιστικών για την απομάκρυνση οργανισμών όπως βακτηρίδια, μύκητες και μούχλα που μπορούν να βλάψουν την υγεία εσάς και της οικογένειά σας. Η πλήρης υπηρεσία καθαρισμού κλιματισμού μας θα διασφαλίσει ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι φρέσκος και καθαρός για να μειώσει την πιθανότητα ασθένειας που προκαλείται από τους οργανισμούς που είναι παγιδευμένοι στο κλιματιστικό σας. Βεβαιώνουμε επίσης ότι η μονάδα κλιματιστικού θα λειτουργεί όπως ακριβώς και όταν την αγοράσατε για πρώτη φορά από το κατάστημα.

ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ “ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ” ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ;
Πολλοί από εσάς δεν συνειδητοποιείτε πόσο σημαντικό είναι το κλιματιστικό σας, μέχρι να διανύσετε μέρες χωρίς αυτό. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ένα κλιματιστικό είναι μια δαπανηρή επένδυση. Με την αυξανόμενη ζήτηση κλιματιστικών, οι εταιρείες κλιματισμού δεν ενδιαφέρονται να διατηρήσουν τις τιμές χαμηλές.
Σκεφτείτε το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης, όσο μεγαλύτερο είναι το απόθεμα και όσο χαμηλότερη είναι η ζήτηση τόσο χαμηλότερες είναι οι τιμές. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, δεδομένου ότι η ζήτηση είναι συνεχώς υψηλή, είναι κατανοητό γιατί οι τιμές των κλιματιστικών δεν μειώνονται.Ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν εκατοντάδες έως χιλιάδες ευρώ για να έχουν κλιματιστικά εγκατεστημένα στα σπίτια τους και τα εμπορικά κτίρια αντίστοιχα.
Επιπλέον, πολλοί, αν και έχουν ξοδέψει πολλά λεφτά για την αγορά των κλιματιστικών τους, δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα και η συντήρησή τους. Όμως, ανεξάρτητα από το πού αγοράσατε τη δική σας μονάδα κλιματισμού, θα πρέπει να ενημερωθείτε για τους τρόπους σωστής συντήρησής της. Μην περιμένετε το κλιματιστικό σας να χαλάσει για να επέμβετε!
Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε εάν σας ενδιαφέρει το κλιματιστικό σας.
Πρώτον, μπορεί να λερωθεί με την πάροδο του χρόνου. Το κλιματιστικό σας δεν έχει “προστατευτικό βρωμιάς”. Μπορεί να φαίνεται καθαρό στο εξωτερικό, αλλά αν δεν το καθαρίζετε σε τακτική βάση, θα φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα οργανισμών μέσα σε αυτό, όπως μύκητες, βακτήρια, μούχλα, ακόμη και ανθρώπινο DNA. Αυτή η συσσώρευση ρύπων μπορεί να επηρεάσει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού σας.
Η λύση? Καθαρίστε το κλιματιστικό σας από επαγγελματίες καθαρισμού κλιματιστικών όπως η HydroKleen.
Δεύτερον, μπορεί να αρρωστήσει εσάς και την οικογένειά σας. Ποιος θα πίστευε ότι μια μηχανή ψύξης μπορεί να σας κάνει να αρρωστήσετε; Λοιπόν, μπορεί μόλις λερωθεί. Η ύπαρξη μούχλας μέσα στο κλιματιστικό σας μπορεί να σας αρρωστήσει και να οδηγήσει σε διάφορες καταστάσεις υγείας, από αλλεργικές αντιδράσεις και αναπνευστικές διαταραχές, έως πιο σοβαρές όπως αιμορραγία στους πνεύμονες και πνευμονία.
Η λύση? Πάντα πιστεύαμε ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Μπορείτε να αποφύγετε τη συλλογή μούχλας εξασφαλίζοντας ότι τα κλιματιστικά σας δεν περιέχουν ρύπους και υπολείμματα, καθώς αυτό ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ανάπτυξης μούχλας.
Ποτέ δεν είναι αργά για να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για τη φροντίδα του κλιματιστικού σας. Στο HydroKleen, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Σας υπενθυμίζουμε, όμως, ότι ο τακτικός καθαρισμός του κλιματιστικού δεν είναι μία επιλογή, είναι απαραίτητος για την εξασφάλιση της υγείας σας!
Στην HydroKleen μπορούμε να δεσμευτούμε ότι τα συστήματα κλιματισμού σας θα είναι απαλλαγμένα από μούχλα. Στην HydroKleen ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και απολύμανση των κλιματιστικών για την απομάκρυνση οργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες και μούχλα που μπορεί να σας αρρωστήσουν. Η ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού μας θα διασφαλίσει ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι φρέσκος και καθαρός ώστε να μειωθεί η εμφάνιση ασθενειών που προκαλούνται από τους οργανισμούς που είναι παγιδευμένοι στις A/C σας.

ΠΩΣ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
Το κλειδί για την επιτυχία των επιχειρήσεων έγκειται στην παραγωγικότητα. Μία από τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι να διατηρήσουν την ομάδα τους ευτυχισμένη και παραγωγική κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το περιβάλλον είναι ένας τεράστιος παράγοντας όσον αφορά την παραγωγικότητα των εργαζομένων.
Η χαμηλή ποιότητα του εσωτερικού αέρα και η δυσάρεστη θερμοκρασία γραφείου αποσπούν τους ανθρώπους από το να κάνουν ό, τι πρέπει να κάνουν, αφήνοντάς τους μη παραγωγικούς. Τα υψηλά επίπεδα υγρασίας επηρεάζουν επίσης την εστίαση και την άνεση ενός ατόμου και η αύξηση των επιπέδων του CO2 μειώνει τη γνωστική λειτουργία.
Εάν αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετε το επίπεδο παραγωγικότητας στο χώρο εργασίας σας, ίσως θελήσετε να βελτιώσετε τον εξαερισμό και την ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους ο κατάλληλος αερισμός αυξάνει την παραγωγικότητα.
Διατηρεί τον χώρο εργασίας άνετο.
Κρατώντας τις μονάδες κλιματισμού σας καθαρές και καλά συντηρημένες θα κρατήσει τον χώρο εργασίας άνετο. Κατά τη ζέστη του καλοκαιριού, το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι εργαζόμενοί σας είναι να είναι σε ένα κλειστό και υγρό περιβάλλον όπου θα αισθάνονται υποτονικοί και κουρασμένοι από τη ζέστη. Αυτή η δυσφορία θα τους αποσπάσει την προσοχή από τη δουλειά τους.
Αποτρέπει την εμφάνιση προβλημάτων υγείας.
Οι ακραίες θερμοκρασίες μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης προβλημάτων υγείας.Από τη μία πλευρά η πολλή ζέστη μπορεί να προκαλέσει ηλίαση, ημικρανίες, αφυδάτωση, άγχος και εξάντληση. Από την άλλη πλευρά, υπερβολικά κρύα δωμάτια μπορεί να προκαλέσουν κρυολογήματα, πυρετός, γρίπη και ξηρό δέρμα. Όταν οι υπάλληλοί σας υποφέρουν από οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα, μπορεί να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό η παραγωγικότητα τους.
Ένας δυσάρεστος χώρος εργασίας και ασθενείς ημέρες επιβραδύνουν την παραγωγικότητα μιας επιχείρησης. Μια επιχείρηση πρέπει να κάνει ό, τι χρειάζεται για να προσφέρει στους εργαζομένους της ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Ένα καθαρό σύστημα κλιματισμού θα αποτρέψει τις ημέρες ασθενείας διατηρώντας τον αέρα φρέσκο και καθαρό όλο το χρόνο. Μην διστάσετε να καλέσετε έναν επαγγελματία για να προσδιορίσετε τι χρειάζεται ο χώρος εργασίας σας.
Στην HydroKleen σας διασφαλίζουμε ότι τα συστήματα κλιματισμού σας θα είναι απαλλαγμένα από μούχλα. Στην HydroKleen ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και απολύμανση των κλιματιστικών για την απομάκρυνση οργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες και μούχλα που μπορεί να σας αρρωστήσουν. Η ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού μας θα διασφαλίσει ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι φρέσκος και καθαρός ώστε να μειωθεί η εμφάνιση ασθενειών που προκαλούνται από τους οργανισμούς που είναι παγιδευμένοι στις A/C σας.